Badkamermeubel kopen

Een top badkamerervaring

Het ideale badkamermeubel laat niks meer te wensen over. Vol uitgerust met alles wat binnen handbereik benodigd is. Hier vind je informatie over badkamermeubel kopen.

Jezelf wassen aan een gootsteen, wasbak of waskom met voor je een badkamerspiegel met hierachter bergruimte (spiegelkast) welke eventueel is voorzien van verlichting en stopcontact.

Meer kastwerk voor het bergen van onder andere badtextiel bevindt zich nabij. Achter kastdeuren of kastladen welke soepel te openen en sluiten zijn dankzij het softclose systeem. Lees meer over het perfecte badkamermeubel.

hoge badkamerkasten

Het hoge badkamermeubel kopen

Aan de hoeveelheid badkamermeubilair zal het niet liggen, maar ruimte binnen de badkamer is een dingetje.

Welke met gemak oplosbaar is door hoogte optimaal te benutten. Een hoog badkamermeubel ofwel kolomkast benut het minste aan kostbare loopruimte terwijl bergingscapaciteit ten goede komt.

Doe jouw eerste suggestie op aan badkamermeubel kolomkasten.

 

badkamermeubel hoog

Badkamermeubel laag kopen

Een badkamerkastje kan perfect dienstdoen in vele badkamers. Snel plaatsbaar en direct inzetbaar is het lage badkamermeubel.

Voor die badkamerbenodigdheden waar niet snel kastruimte voor vrij is, daar maakt de lage badkamerkast zich tot een held. Denk aan schoonmaakartikelen en toiletpapier die hier keurig worden opgeborgen.

Een mooie bijkomstigheid is de bovenkant van het badkamermeubeltje. Leuk om te decoreren.

Badkamermeubel spiegelkast

Zeer geschikt om boven je wastafelmeubel te hangen. Met zoveel profijten mag zo’n badkamerkast niet ontbreken.

Achter de spiegeldeur(en) is ruimte voor verzorgingsproducten voor gezicht, gebit en haar. Tevens kan een lekker luchtje altijd kwijt op 1 van de kastplanken.

Eenmaal opgehangen is de spiegelkast een onmisbaar badkamermeubel geworden.