Welke badkamerkast is gewenst?

welke badkamerkast heb ik nodig

Wat voor badkamerkast heb ik nodig ?

Een badkamerkast kopen doe je niet zomaar. Je wilt graag weten welke badkamerkast er voor jou is om de badkamer zo efficiënt mogelijk te maken. Op deze pagina behandelen we alle soorten badkamerkasten.

De eerste vragen die jezelf kunt stellen is wat is het doel van de badkamerkast en heb ik er ruimte voor.

Als je een goed antwoord hebt op deze beide vragen is de eerste slag al gewonnen. Vanaf hier ga je kijken naar de desbetreffende badkamerkast-soorten die de gewenste functie bieden en waar badkamerruimte voor vrij is.

Wastafelkast must have

Onder de gootsteen of wasbak is er een loze ruimte te vinden, zonde om dit niet te gebruiken voor een kast.

Deze kasten hebben een uitsparing waardoor de waterleiding zich tussen begeeft. De wastafelkast kan bestaan uit kastladen en/of kastdeuren. Een plezierige bijkomstigheid is het als deze zijn uitgerust met softclose.

Laat ook eens je licht schijnen op de hangende wastafelkasten. Als je geen meubels op de badkamervloer belieft is dit een weldaad.

Geschikt voor grotere items als schoonmaakartikelen en handdoeken.

Alleen de kast of ook meteen een wastafel erbij kopen zodat je een mooi passend geheel hebt? We spreken dan nu over een wastafelmeubel welke compleet wordt afgeleverd. Let wel op dat sommige nog een badkamerkraan benodigen.

Blij met spiegelkast

Het badkamerbezoek kan niet beter beginnen. De badkamer spiegelkast is uiterst goed geschikt voor het controleren van eigen verzorging.

Waar een badkamerspiegel stopt in het kunnen gaat de spiegelkast verder. Het geeft namelijk bergruimte die goed te benutten valt.

Al hangend aan de wand en recht boven de wasbak is dit meubelstuk te vinden. Het vraagt geen bruikbare ruimte terwijl het veel comfort biedt.

Geschikt voor kleinere benodigdheden als producten voor mondverzorging, haarverzorging en gezichtsverzorging.

Maak het luxer door een badkamer spiegelkast te kiezen met verlichting en/of een stopcontact. Je maakt het jezelf alsmaar makkelijker met de mogelijke uitbreidingen. Meer licht door LED die precies schijnt waar het nodig is. Alles met een stekker weet ook een plekje in de spiegelkast te vinden.

De juiste badkamerkast helpt je een probleem op te lossen

Badkamerkastkopen.nl

Een badkamerkast van deze tijd

Je smaak gaat meer uit naar een moderne badkamer? De eveneens eigentijdse kasten zullen dan moeiteloos binnen het badkamerinterieur passen. Met modern kan je alle kanten op, vaker wordt er gekeken naar hoogglans.

Lees verder in een badkamerkast van deze tijd

Het perfecte badkamermeubel

Perfectie zit in bruikbaarheid en design. Hoofdzakelijk moet het meubelstuk iets toevoegen aan de badkamerervaring. Zoveel mogelijk aan gemak en min mogelijk loopruimte verlies. Elk huishouden zal andere wensen met hierbij een andere opstelling en badkamermeubelen bezitten.

Lees verder in het perfecte badkamermeubel

Onmisbare wastafelkast

Een bergruimte die geen sta in de weg is maar alleen voordelen kent is de wastafelkast. Verschillende uitvoeringen bieden zo elk hun eigenschap en optimale plaatsing onder de wastafel of gootsteen. Ideaal voor grotere items als toiletpapier en schoonmaakmiddel.

Lees verder in onmisbare wastafelkast