Badkamer in het nieuw

Een groot genot om de badruimte mee in te richten zijn badmeubels. Met volle overtuiging durven wij te zeggen dat ook jouw badkamer het nodige aan badkamermeubels bezit. Zo’n laag meubelstukje doet goed dienst voor het weg stoppen van bijvoorbeeld toiletpapier.

De oude meubels in de badkamer zijn niet meer hoe ze geweest waren? Door het aanschaffen van een geheel nieuw badkamermeubel compleet zal je badruimte er meteen van opknappen. Alle meubels zijn eveneens los te koop, maar alles in 1 geheel aanschaffen is wel ideaal. Uit hoeveel badkamerkasten mag jouw ideale indeling bestaan? Geen winkel kan op tegen de online aanbiedingen. Met een paar muisklikken komt je opdracht zo snel mogelijk bij jou thuis.

Heb je niet veel plaats meer over in de badruimte maar aan de wand kan je nog iets kwijt? Het hangende kastje zal nooit in de weg staan. Uitgerust met een paar plankjes geeft dit badkamerkastje veel ruimte voor al je spullen. Wat je er allemaal in kwijt kan? Wat dacht je van de haargel, en andere benodigdheden. Hou de badruimte veilig en bewaar hier ook je schoonmaakartikelen in. Eenmaal opgehangen geeft deze badkamer hangkast nog lang voldoening.

Heb je een ouderwetse badruimte of wil je er 1? Verkrijg dan uit de vormgeving traditioneel een badkamermeubel. Want je wilt toch niet een oosterse badkamer hangkast plaatsen in je ouderwetse badruimte? Bij traditioneel is er meer focus besteed aan het aanzien van het badkamermeubel. Sierlijke stijlen zijn kenmerkend voor de conventionele kast. Door een traditioneel badkamermeubel met spiegel te plaatsen verkrijgt je badruimte een overeenkomende stijl.

Doe je inspiratie online op over alle meubelen voor de badkamer. Geef er je eigen draai aan door te combineren. Of kies voor een reeds bestaande set. Is er iets unieks waar je naar opzoek bent? Het materiaal is bepalend voor voor de uitstraling. Voor een gezellige en warme sfeer is hout een fraai materiaal. De badkamerset van hout is afgewerkt met een vochtwerende laag. En daarom blijft het hout perfect en is de badmeubel met gemak te onderhouden.

De badkamer onderkast is een bergmeubel die je onder de bestaande gootsteen plaatst. De kast heeft een geul in het design waardoor je de waterleidingen niet hoeft om te leggen. Je badkamer heeft een nieuw meubel nodig? Met dit onderkastje heb je een simpele uitkomst. Om minder geld uit te geven zit er geen wasbak bij de wastafel onderkast inbegrepen.

Verbeterde badkamerervaring

Prachtig dat alles eindelijk is opgeruimt, elk flacon heeft een eigen plaats gevonden, en je badruimte voelt wat ongezellig aan, kan je dit aan te passen met accessoires. De badkamervloer is een goed punt om van start te gaan, maak die platte ondergrond toegankelijk met een toiletmat. Bovendien zijn de zachte vezels behaaglijk om met blote voeten op te staan. Op dit punt kan je al veel winst behalen, hang je ook je gekleurde badkamer handdoek aan een handdoekhaak, is dit nogmaals een stap in de juiste richting.