Badkamerkastjes

Het gehele badkamerkastjes assortiment

Natuurlijk bieden we meer aan dan hierboven wordt weergegeven. Klik hiernaast op de afbeelding en ontdek ons voltallige assortiment. Je vindt hier van alles, zoals badkamer hangkasten, spiegelkasten tot leuke modellen op wieltjes aan toe. Ze zijn al goedkoop en sommige hebben nog eens een aanbieding er bovenop dat bespaart extra procenten aan korting. Neem je tijd om al dat moois te verwerken.

Lage badkamerkastje Neapel 50cm

Het 'kleine' badkamerkastje

Hoezo klein als de kast groots in gemak is.

Badkamer bergmeubel

Het badkamerkastje haalt veel gemakken naar de badkamer toe. Voor behoorlijk veel badkamerproducten weet dit meubelstuk wel raad.

Alles wat je opgeruimd wilt hebben verdwijnt achter een kastdeur of in een kastlade. Badkamerkastjes maken de boel overzichtelijk en bieden je een verbeterde badkamerervaring. Vaak zijn badkamerkasten voorzien van softclose, dit houdt in dat de deuren moeiteloos zachtjes sluiten. Het geeft een heel rustig relaxed gevoel van binnen.

Elk model heeft in ieder geval 1 kastplank waardoor de kastruimte wordt verdeelt en nog meer plek biedt voor al dat opgeborgen dient te worden.