Badkamermeubels

Een badkamermeubel kopen

badkamermeubels

Strak modern

Bij een hedendaagse look behoort een badkamermeubel dat gewoon strak in de badkamer staat. Overbodige franje en klassieke lijnen zijn vervangen door een zo’n efficiënt mogelijk model.

Heeft de badkamer een verfrissende upgrade nodig? Met een moderne badkamermeubel ben je helemaal van deze tijd. Kastladen voorzien van softclose die soepel openen en sluiten. Dat is een standaard van de nieuwste technieken die je in de badkamer haalt. 

Merk badkamermeubelen

Speciale wenzen

Badkamermeubel kopen

Een meubelstuk voor de badkamer kopen? Dan ben je zoekende naar een badkamermeubel. Maar wat is nu het verschil en waar wil je opletten bij de aanschaf?

Meubels zoals we die kennen in onder andere de woonkamer hebben het makkelijker dan in de vochthoudende en warme badkamer. Vooral het vocht is funest bij hout, het natuurproduct zal onbehandeld gaan uitzetten en krimpen waardoor golven ontstaan. Zelfs scheuren en andere zware gebreken zijn mogelijk bij onbehandeld hout.

Badkamermeubels van spaanplaat en andere houtsoorten worden voorzien van een dikke beschermende laag welke het vocht weet te weren. Een bijkomend succesverhaal is het onderhoud. Je kan met deze dekking moeiteloos het oppervlak schoonmaken met schoonmaakmiddel. Wel wordt er aangeraden om de bijtende stoffen te vermijden.

Het badmeubel zoals de badkamerkast is een uitmuntende opberger voor alle badkamerbenodigdheden zoals de handdoeken en producten voor verzorging. Badkamerkasten komen in alle soorten en maten voor. Van hoog naar laag van breed naar smal en hangend met of zonder spiegeldeuren.

Table of Contents