Klassieke badkamers​

Table of Contents

Tijdloos, de klassieke badkamer

Klassiek is tijdloos en dit soort badkamers gaan een lange tijd mee, dat is nog eens duurzaam te noemen.

Voor inspiratie kijk je even op onze website naar bijvoorbeeld badkamerkasten zoals de wastafelkast met klassieke thermostaatkranen. En wat dacht je van badkamer verlichting welke een bronzen gloed schijnt in de gehele badkamer

Het meest wordt er gedacht en gekozen voor klassiek Engels. Kenmerken hiervan zijn de losstaande wastafels van keramiek. De badkamerinrichting in deze stijl wordt doorgetrokken naar het toilet met een hoogwaardig reservoir. Het kleurenpalet voor de toiletdeksel is zwart, wit of hout.

De klassieke badkamer is echt tijdloos en valt in de smaak bij alle generaties. En het wilt niet zeggen dat er bijvoorbeeld geen vloerverwarming aanwezig mag zijn. De nieuwerwetse technieken als een inloopdouche passen uiterst goed binnen het klassieke interieur.

Dus denk niet dat alles ouderwets moet zijn, dat is slechts een foutieve interpretatie.

Fraai vormgegeven badkamermeubels

Het grootste verschil tussen modern en klassiek is de vormgeving. Bij het hedendaagse uiterlijk van badkamermeubels is alles strak en vlak terwijl de franje en extra bewerkingen meer van toen zijn.

De handgrepen aan de kasten tot aan de badkamer radiator aan toe zijn voorzien van sierlijke vormen. Het is misschien wel juist bij de badkamerkast het meeste zichtbaar wat het thema is. De kastdeuren bestaande uit meerdere lagen hout welke mooi rond zijn afgewerkt geven de juiste charisma.

Online bestellen

Je wilt een klassieke badkamerkast kopen? Met een ruim online assortiment vindt je iets dat geheel naar smaak is en binnen het budget past. Heb je toch niet direct kunnen vinden waar je naar zocht? Of je weet het nog niet helemaal zeker? Wij van badkamerkastkopen.nl komen regelmatig met nieuwe suggesties om online te bestellen. Kom de volgende keer weer terug en zie wat wij dan in de aanbieding hebben.