Moderne badkamers​

Table of Contents

De moderne badkamer met douchecabine

In het fraaie leventje van vandaag de dag mag er niks meer ontbreken aan de moderne badkamer. Alle gemakken en luxe zijn zichtbaar en onzichtbaar geïnstalleerd.

We horen je al denken, wat is er nu zo onzichtbaar dan? Nou de badkamer vloerverwarming bijvoorbeeld. Je ziet het niet maar als je onder de douche vandaan komt en niet wordt aangevallen door die koude badkamervloertegels dan weet je dat die verwarmde vloer er niet voor niks is.

Een veel terugkomend materiaal is glas, want zeg nu zelf, dat is best modern. De glazen douchecabine is een prachtig stukje eigentijds design. En gewoon omdat het kan is de douchekop of zelfs meerdere voorzien van meerdere standen. En voor wie denkt dat de douchewanden een magneet voor kalk zijn heeft het mis. De glazen douchewanden zijn voorzien van een speciale laag dat kalk voorkomt.

Sta je liever niet in een douchebak dan zijn er opties. We willen je er graag op wijzen dat er tevens een mogelijkheid bestaat om douchegoten te gebruiken. Deze voeren het water net op diezelfde manier af als dat altijd het geval is.
 
Vormgeving is alles binnen de moderne badkamer. Een halfrond design, vijfhoekig of de meer efficiënte vierkantige modellen actueel voor een frisse uitstraling.

Vrijzinnige badkamerkasten

Een badkamer van deze tijd bevat eveneens bergruimte in een nieuw jasje. Badkamerkasten maken het geheel compleet en functioneel voor elk bezoek.

De moderne badkamerkast heeft een strak design met weinig tot geen franje. Zwaar in het lak dat lekker glanzend bij het benodigde spiegelwerk past zoals de badkamerspiegelkast. De wastafelkast is doorgaans voorzien van een druk functie welke dan geen greep benodigd om te openen en sluiten. 

Elegant hoeft niet altijd met hoogglans te zijn, mat doet het ook erg goed om de moderne look te verkrijgen. Ruimtelijke vormen in samenwerking met kastverlichting doen een extraatje met de uitstraling van je badkamer.

Opbergen en stijl gaan goed samen met badkamerkasten. In onze website zal je merken dat smaak niet altijd een duur prijskaartje heeft.

Hedendaagse badkamermeubels

Een onmisbaar badkamermeubel is de wastafelkast. Met een mooie breedte waar je riant de ruimte hebt voor de dagelijkse verzorgingen.

Woon je samen, getrouwd, of is er een heel gezin aanwezig dat gebruik maakt van de badkamer? Een wastafelkast met dubbele wasbak of met twee waskommen is een uitkomst. Gezellig in de ochtend naast elkaar de tanden poetsen, haren kammen en al dat soort dingen die je daar doet. Het scheelt wachttijd, voorkomt stress als je weer eens te laat bent, en het geeft een prettige sfeer.

Badkamermeubels kies je met gevoel en efficiëntie voor jezelf en de ander. Want heb je wel eens gemerkt hoeveel badkamerproducten alleen jij al hebt? En alles heeft een vast plekje nodig zodat de badkamer strak en opgeruimd blijft in zelfs de spitstijden.