Hoge badkamerkasten

Badkamerkast hoog (kolomkast)

Lage prijzen voor hoge badkamerkasten. Jouw nieuwe badkamerkast kan niet meer wachten om in je badkamer te mogen staan.

hoge badkamerkast slank (kolomkast) Differnz badkamerkast Force antraciet

Lang en slank (kolomkast)

Moderne kasten voor de badkamer zijn lang en slank in model

Badkamers waarvan alle vloeroppervlakte en bergruimte meetelt zijn efficiënter met een hoge slanke badkamerkast. Dit soort kasten benodigen  minimaal plaatsruimte terwijl de kastinhoud royaal plek biedt voor vele badkamerbenodigdheden.

De kastdeur opent en sluit dankzij moderne technieken in hang en sluitwerk uiterst soepel, we noemen dit softclose. Handgrepen zijn veelal vervaardigd uit metaal dat een extra bewerking heeft verkregen om oxidatie te weren.

Aan de binnenzijde van hoge badkamerkasten vinden we meerdere kastplanken die door jezelf in hoogte zijn te verstellen. Op deze manier valt er ideale ruimte te creëren voor zowel badtextiel als verzorgingsproducten.

De kastindeling is per gezin verschillend. In sommige gevallen liggen alle productgroepen bij elkaar. Waarvan de meest gebruikte zich op ooghoogte begeven. Terwijl andere kolomkasten een meer kindvriendelijke indeling verkrijgen. Hier zijn de onderste kastplanken benut voor de kleintjes.

Hoge badkamerkasten zijn makkelijk te onderhouden met een droge doek. Het veelal gladde materiaal laat zich makkelijk lenen voor schoonmaak.

Symbiosis badkamerkast Bladstrup wit

Hoog en breed

Voor meerdere badkamerstijlen

Een in één geheel zijnde badkamermeubel bestaande uit meerdere badkamerkasten en open kastgedeelten voor de ruimere badkamer.

Riante badkamers benodigen grotere badkamermeubelen waar de kast niet bij mag ontbreken. Het meubelstuk herbergt al wat een badkamer benodigd. Van toiletpapier tot kam heeft een geschikte kastplek.

Ook de brede variant kent meerdere stijlen waarvan klassiek, landelijk tot eigentijds aan toe binnen het assortiment valt.

Dankzij dit soort brede hoge badkamerkasten is een andere kast aanschaffen vrijwel overbodig. Al blijven wij denken dat een badkamerspiegelkast altijd onmisbaar blijft.

Is er ruim voldoende loopruimte en bewegingsvrijheid aanwezig in jouw badruimte dan valt zo’n hoge badkamerkast in goede aarde.

Kasten die de hoogte ingaan

Hoge kasten zijn praktische opbergers voor de geringe badkamer, de kast die hoog is biedt bergruimte voor onder andere badhanddoeken en toiletspullen. Voor de moderne badkamer in het hedendaags leven is hoog naast functioneel tevens van deze tijd.

Luxe uitvoeringen

Een hoge badkamerkast voor weinig geld.

Een groot formaat kast is het meest voor jou geschikt? De badkamerkast hoog geeft je meer profijt dan dat je zal denken. Met vele plankjes en een fraai slank design is dit badmeubel essentieel in nauwe ruimtes. Waar de hoge kast uit vervaardigd is? Dat varieert per kast, metaal is een voorbeeld. Neem een overeenkomende tint dat fraai staat in je badkamer interieur zoals grijs.

Merk hoge badkamerkasten

Speciale wenzen

Goed en goedkoop

Ben je aan het shoppen maar de prijzen zijn net zo hoog als de kast zelf? Niet online bij www.badkamerkastkopen.nl en om het nog gemakkelijker te maken hebben we de goedkoopste hoge badkamerkasten bij elkaar geplaatst. In deze overzichtelijke pagina (klik op de afbeelding links) vindt je de hogere modellen voor een lage prijs. Onder de 150 Euro wel te verstaan.

Meer voordeel behaal je bij goedkope en aanbiedingen

Kast en badkamer

Wat voor kast is nodig in jouw badkamer? Je badkamer is de uitgelezen plek om geheel tot rust te komen, en dit gaat lukken als de badruimte is opgeruimd. Maar waar laat je nu alle vuile was, de frisse handdoeken en alle andere badkamerbenodigdheden? In de kast ja.

Met de meest geschikte kast voor jou ben je al een heel eind op weg. De kast kan hoog zijn, laag of aan de muur hangend. Een kast voor de badkamer welke aan jouw eisen voldoet is doorgaans plezierig om te hebben en gebruiken.

Hier op deze pagina vind je de hoge kasten. Ze zijn elk gemiddeld zo hoog als dat een persoon lang is. Zo kom ook jij met gemak bij de bovenste kast plank. Wat het vaakst wordt gebruikt staat op ooghoogte, al het andere wordt naar wens bovenaan en onderaan verdeeld.

Je zal merken dat de hoge kast weinig vraagt en veel geeft. De kast kost weinig in aanschaf, heeft minder oppervlakte op de vloer nodig en geeft er heel wat kastruimte voor terug. Is dat geen ideaal badkamermeubel?

Hoge kast kopen?

Door optimaal gebruik te maken van de aanwezige ruimte binnen de badkamer zijn de hoge badkamerkasten te koop welke veel kastruimte aanbieden. Voor alle moderne, landelijke en klassieke uitvoeringen bent u welkom bij badkamerkastkopen.nl De meest gangbare kast stijlen tegen goedkope prijzen zijn bij ons te vinden. Heb je een hoge kast gevonden welke helemaal in jouw smaak en budget past? We sturen je direct door naar de betreffende gespecialiseerde webwinkel voor badkamermeubels.

Badkamer voorzien van hoge kasten

In de badkamer een hoge kast plaatsen? Deze bieden dan ook lekker veel opbergruimte. Praktische opbergers in overvloed zijn te koop via badkamerkastkopen.nl. Naast ons assortiment aan wastafels, hangkasten en spiegelkasten hebben we een net zo’n ruime keuze aan hoge badkamerkasten. Voor het opbergen van onder andere handdoeken, washandjes en allerlij badkamerbenodigdheden zijn hoge badkamerkasten bij uitstek geschikt. Voor meer profijt zijn er hoge badkamerkasten verkrijgbaar welke een ingebouwde wasmand bergen. Zo heeft u de vuile was niet langer meer in het oog.

Hangend of staand

De badkamervloer wilt nog wel eens een puntje van aandacht verkrijgen. Bij regelmatig veel water op de grond en een badkamermeubel die er middenin staat is niet helemaal optimaal.

Kijk in dit geval of jouw gewenste badkamerkast op bijvoorbeeld kastpootjes staat of dat deze tegen de wand gemonteerd kan worden.

De badkamermuren zijn doorgaans draagmuren. Dit betekent dat ze erg sterk zijn. Moeiteloos is het dan ook om hier wat gewicht aan te hangen. Een hoge badkamerkast bijvoorbeeld van anderhalve meter hoog kan nog hoger rijken als deze aan de wand hangt. Het is even een klusje die het liefst door 2 personen wordt gedaan. Maar dan heb je een meubelstuk met alleen maar voordelen.

Table of Contents