Houten badkamerkasten

houten badkamerkasten

Badkamerkast van hout

Haal de natuurlijke uitstraling in je badkamer

Rustgevend in badkamermeubel

Een natuurlijke uitstraling in het badkamerinterieur bereik je door de materialen geschonken door de natuur naar binnen te halen. Eerlijke producten welke positief werken voor mens en aarde.

De houtnerf geef al een prachtig effect dat toonaangevend binnen de badkamer is. Robuuste kasten tot uiterst verfijnd, met hout kan je alle kanten op. Het design leeft van dit materiaal. Gaat jouw badkamer straks ook de houten badkamerkast verwelkomen?

Modern met hout

Een prachtig houten meubelstuk plaatsen in een moderne badkamer? Absoluut dat dit kan, zie de afbeelding hiernaast.

Het is zomaar een idee, maar mocht je bezig zijn met klussen in de badkamer, sta eens stil bij de wand. Hoe ongelofelijk passend komt de natuurlijke sfeer tot leven met een bijpassende achtergrond?

Steigerhout of sloophout dat goed glad is geschuurd met een dikke laag vernis is helemaal van deze tijd. Breng meer aardse tinten aan met marmer of steen. Het gehele interieur geeft dan een welkome warm gevoel. Dit is toch een badkamerervaring om van te genieten?

Maak de badkamer helemaal naar wens door het af te maken met sfeervolle badkamerverlichting en badkameraccessoires. Het zijn die kleine details welke het grote verschil creëren. We hopen dat je hier bij ons wat inspiratie op kan doen die bij jou in de smaak valt.

 

moderne houten badkamerinterieur