Lage badkamerkasten

Speciale wenzen

lage badkamerkast wasmand

Lage badkamerkast wasmand

Het vuile goed uit het zicht een knap kastje pronkt

Staat er nog zo’n ouderwetse plastic wasmand op je badkamervloer? Gooi het de deur uit en plaats zo’n handig badkamerkastje voor wasgoed.

Wij kennen het probleem ook hoor, een volle wasmand. Wie wilt dat nu zien? Het schreeuwt dat je weer moet wassen én het ziet er onogenlijk uit.

Maak van al je badkamerbezoeken weer een genot door al het wasgoed te laten verdwijnen in zo’n laag badkamerkastje. Aan de binnenkant zit een waszak die alles opvangt en zich gemakkelijk in z’n geheel eruit laat halen.

Het kastje opent vanaf de bovenkant via een stijlvolle handgreep. En sluit weer met hetzelfde gemak. Is dit niet een geweldige oplossing?

Deze lage badkamerkasten staan een stuk netter in elke badkamer. Ze zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar voor een zacht vriendelijk prijsje. Als je eenmaal deze badkamerkast hebt gekocht vraag je jezelf af waarom je niet eerder op dit fantastische idee bent gekomen.

badkamerkast laag

Badkamerkast laag

Kastruimte geeft plaats voor toiletartikelen

Als de hoge badkamerkast net te veel van het goede is, geeft een lage badkamerkast voldoening voor een opgeruimde badkamer.

Een ander soort lage badkamerkasten geven bergruimte voor onder andere toiletartikelen en schoonmaakmiddel. Deze kasten bergen al het andere wat je niet in het zicht wilt hebben.

Is opruimen en ordenen jouw ding? Je geraakt alle badkamerbenodigdheden op de gewenste plek kwijt dankzij zo’n lage badkamerkast. Dit gaat je vast voldoening geven.

Zie voor jezelf welke modellen wij aanbieden. Ze variëren met enkel kastdeuren maar ook zoals de afbeelding laat zien met kastladen.

Een welkome bijkomstigheid is het kastblad dat te gebruiken is voor invulling van decoratieve doeleinden en het even snel wegleggen van…..

Laag is goed

Voor de meeste badkamers is het de uitkomst, een laag badkamerkastje. Het is voor ons allemaal toegankelijk om er iets in en op te zetten. De meeste designs zijn voorzien van een deur, andere hebben kastladen. Doorgaans worden de lage badkamerkasten onder wastafels geplaatst. Je doet hier onder andere je haarproducten in.

Heb je genoeg van die plastic wasmand? Dat is een doorn in het oog in vele badkamers want het weet je ontspannende gevoel tijdens het douchen zwaar te beïnvloeden. Maar de vuile was moet toch ergens heen? Wat dacht je er van om een lage badkamerkast te bestellen die ruimte heeft om de gedragen kleding en natte handdoeken op te vangen. Je ziet het al vast voor je, een mooie opgeruimde ruimte zonder rondslingerende wasgoed maar prachtige voordelige lage badkamermeubels die je humeur in de ochtend én in de avond omhoog weet te krijgen.

Met wat decoratie op het kastblad samen met misschien wat lekker geurende zeepjes maak je het allemaal nog aangenamer voor het oog.

lage badkamerkasten van niveau

Net als bij alles in het leven draait het om kwaliteit. Lage badkamerkasten zijn geen uitzondering, het is eerder een van de dingen die je goed wilt hebben in de badkamer. En merken? Die doen zeker hun best om de hoogste kwaliteit lage badkamerkasten te produceren. Er komt hier zowel machinewerk als handwerk aan te pas. Alles wat ook maar nodig is wordt gedaan om de beste lage badkamerkasten te verkopen tegen de laagste prijs.

Table of Contents