Badkamermeubels aanpassen

Waar elke badruimte wel mee gevuld is, is badmeubels. Met volle overtuiging durven wij te beweren dat ook jouw badruimte het een en ander aan badmeubels bezit. Het lage meubeltje is geschikt voor vele dingen zoals toiletpapier.

Een wastafel met meubel aanschaffen? Door het aankopen van een geheel nieuw meubelstuk voor de badkamer zal je badruimte er mooier uit gaan zien dan ooit te voren. Alle meubels zijn ook los van elkaar te kopen, maar een bijpassend geheel is wel ideaal. Uit hoeveel elementen mag jouw ideale indeling bestaan? Het grootste assortiment vindt je online vanaf je smartphone. Rechtstreeks kopen voor een snelle levering aan jouw adres is wel zo gemakkelijk.

Heb je nog een plekje over aan de wand om er een hangend kastje aan te monteren. Het hangende badkamerkastje neemt geen bruikbare ruimte in beslag. Elke uitvoering heeft een paar plankjes daardoor geeft dit kastje veel bergruimte voor al je items. Een hangende opberger bevat altijd kleine items zoals tandenborstels. Hou de badruimte beschermd en bewaar hier ook je schoonmaakmiddel in. Eenmaal op z’n plaats geeft deze hangende opberger nog vele jaren plezier.

Een spiegeldeur en kast voor de badkamer in 1? Dan wil je ook iets hebben dat er knap uitziet. In de badkamer spiegel kun je kijken hoe je haren zitten en of je tanden perfect gepoetst zijn. Dan is het slim om ook kastruimte in handbereik te hebben. Er is plaats op de kastplankjes voor je de kleine toebehoren die je dagelijks nodig hebt, zoals haargel. Zoek je naar een site die een ruime keuze aan badkamerkasten met spiegeldeuren heeft? Kom gerust even bij ons langs.

Doordat al je badkamermeubels vol staan is de bekende sfeer helemaal onzichtbaar, maar geen nood, we maken het weer sfeervol met badkameraccessoires. De badkamervloer is een goed punt om van start te gaan, een beetje meer kleur bijvoorbeeld met een toiletmat. Gelijktijdig is het vriendelijke gevoel mooi meegenomen als je geen slippers draagt. Het is in ieder geval een perfecte start om te maken, hang je ook je kleurrijke badkamer handdoek aan een handdoekrek, valt dit extra op.


Deze topper van een kolomkast is straks misschien wel van jou. Zou jij deze hoge kolomkast voor de badkamer niet willen hebben? Dit model heeft niet veel vloeroppervlakte nodig en geeft veel kastruimte. Koop deze badkamerkast hoog nu meteen voor het is uitverkocht.

Badkamer spiegelkasten

Hou je van inspiratie op doen? Onze site heeft boekwerken om door te nemen. Klik hier naast maar op het plaatje en wie weet kom je een interessant onderwerp tegen dat helemaal jouw vormgeving is. Hoe meer je ziet en leest des te meer zin je er in krijgt.

Verbouw tot wat moois

Als alle badkamerbenodigdheden een eigen plek hebben gevonden, en nu is het allemaal wat steriel geworden, valt dit beter te maken met badkameraccessoires. Iets dat meteen opvalt is een knap gekleurde badkamermat. Tevens zijn de zachte vezels plezierig om zonder slippers op te staan. Op dit punt kan het al nis mis gaan, met een eveneens gekleurde badkamer handdoek aan je handdoekhaak ben je weer een stap verder.