In een opgeruimde badkamer met hoge badkamerkasten. Want je gaat toch niet een hedendaagse kolomkast plaatsen als je hele badruimte al spik en span is?

Aan hoge badkamerkasten is er meer zorg besteed aan het uiterlijk van het badkamermeubel. Zo zijn er kleine pootjes aan de onderkant te vinden die perfect bij het model passen. Wil je een uitstraling binnen de badkamer ontvangen waar jij je lekker in voelt? Met hoge badkamermeubelen maak je dit waar.

In een nieuw in te richten badkamer wil je een fraai badmeubel zonder waskom? Door het aankopen van een compleet nieuw badmeubel met spiegel en verlichting zal je badkamer er mooier uit gaan zien dan ooit te voren. Je zou alle kasten en badkamerspiegels los kunnen bestellen en zelf gaan inrichten, dit is echter vrij moeilijk en vaak kost dit meer geld. Uit hoeveel badkamerkasten mag jouw ideale indeling bestaan? Het grootste aanbod vindt je online vanaf je smartphone. Acuut kopen voor een snelle aflevering bij jou thuis gaat zonder enige moeite.

badkamermeubel, badmeubel, badkamerkasten

Meer kwijt in kolomkasten

Heerst er schaarste aan loopruimte in de badruimte maar tegen de badkamermuur kan je nog iets kwijt? De hoge badkamerkast (kolomkast) zal nooit in de weg staan. Elk design heeft meerdere kastplankjes daardoor geeft deze kolomkast veel ruimte voor al je producten. Waarmee vul je de bergruimte? Wat dacht je van de borstels, en andere toebehoren. Hou de badruimte veilig en berg hier ook je schoonmaakartikelen in. Zodra de hoge badkamerkast staat begint het direct in functie te treden, het is een echte aanwinst.

Een hoge badkamerkast kopen

Wil je niet zomaar een badkamerkast kopen, want het moet nu eenmaal een hoog model zijn? Gelijk heb je! Door de hoogte in te gaan blijft het gevraagde vloeroppervlak minimaal. Dat is dubbele winst als het gaat om een ruimtelijke badkamer.