Traditionele hoge badkamerkasten
Badkamerkasten de hoge opbergers voor de opgeruimde badkamer.

Kom in de juiste stemming met de hoge badkamerkast. Met meer gemakken door ruimtelijke opvulmogelijkheden in de lengte.

Lage classicistische badkamerkasten
Houd ook meer ruimte over in je badkamer met dit handige kastje

Voor de geringe natuurlijke badkamer is er net zo een bijpassend badkamermeubeltje te vinden die de sfeer weet te verwoorden.

Klassieke opbergers
Houd ook meer ruimte over in je badkamer met dit handige kastje

De opberger zal niet ontbreken aan het assortiment. Overgoten met natuurlijke kleuren en praktisch in het gebruik.Tijdloos, de klassieke badkamer.

Klassiek is tijdloos en dit soort badkamers gaan een lange tijd mee, dat is nog eens duurzaam te noemen.

Voor inspiratie kijk je even op onze website naar bijvoorbeeld badkamerkasten zoals de wastafelkast met klassieke thermostaatkranen. En wat dacht je van badkamer verlichting welke een bronze gloed schijnt in de gehele badkamer

Het meest wordt er gedacht en gekozen voor klassiek Engels. Kenmerken hiervan zijn de losstaande wastafels van keramiek. De badkamerinrichting in deze stijl wordt doorgetrokken naar het toilet met een hoogwaardig reservoir. Het kleurenpalet voor de toiletdeksel is zwart, wit of hout.

De klassieke badkamer is echt tijdloos en valt in de smaak bij alle generaties. En het wilt niet zeggen dat er bijvoorbeeld geen vloerverwarming aanwezig mag zijn. De nieuwerwetse technieken als een inloopdouche passen uiterst goed binnen het klassieke interieur.

Dus denk niet dat alles ouderwets moet zijn, dat is slechts een foutieve interpretatie.

binnen de klassieke badkamer behoort een tijdloze badkamerkast

Fraai vormgegeven badkamermeubels.

Het grootste verschil tussen modern en klassiek is de vormgeving. Bij het hedendaagse uiterlijk van badkamermeubels is alles strak en vlak terwijl de franje en extra bewerkingen meer van toen zijn.

De handgrepen aan de kasten tot aan de badkamer radiator aan toe zijn voorzien van sierlijke vormen. Het is misschien wel juist bij de badkamerkast het meeste zichtbaar wat het thema is. De kastdeuren bestaande uit meerdere lagen hout welke mooi rond zijn afgewerkt geven de juiste charisma.

Online bestellen

Je wilt een klassieke badkamerkast kopen? Met een ruim online assortiment vindt je iets dat geheel naar smaak is en binnen het budget past. Heb je toch niet direct kunnen vinden waar je naar zocht? Of je weet het nog niet helemaal zeker? Wij van badkamerkastkopen.nl komen regelmatig met nieuwe suggesties om online te bestellen. Kom de volgende keer weer terug en zie wat wij dan in de aanbieding hebben.