Rustieke hoge badkamerkasten
Badkamerkasten de hoge opbergers voor de opgeruimde badkamer.

Ruim en robuust dat zijn de kenmerken voor een hoge badkamerkast passend binnen de eigenschappen van het landleven.

Lage boerse badkamerkasten
Houd ook meer ruimte over in je badkamer met dit handige kastje

Voor de geringe natuurlijke badkamer is er net zo een bijpassend badkamermeubeltje te vinden die de sfeer weet te verwoorden.

Opbergers
Houd ook meer ruimte over in je badkamer met dit handige kastje

De opberger zal niet ontbreken aan het assortiment. Overgoten met natuurlijke kleuren en praktisch in het gebruik.Materiaal uit de natuur.

In de landelijke badkamer kom je materialen uit de natuur afkomstig tegen. Denk aan steen, graniet en hout. Het kleurenpalet is dan ook hout, zand en grondkleurig.

Nu valt landelijk ook heel goed te combineren met modern en luxe. Stel je voor dat de muren een heel rustige uitstraling hebben door sloophout terwijl er in plaats van een ligbad op pootjes een riante douchecel staat geplaatst. Zo verkrijg je het beste uit twee werelden.

Graniet of keramiek lijken verplichte materialen voor de landelijke badkamer. En eigenlijk zijn we het daar mee eens. Een stukje boerse nostalgie hoort er gewoon bij. Een veel gekozen badkamermeubel die dit bevat is de wastafelkast. Met een granieten blad en een keramieken wasbak of waskom is een lust voor het oog en bepaald de sfeer als geen ander.

Boven de wastafelkast is er plaats voor een spiegel met houten frame. Wil je toch die ruimte liever benutten met een badkamerkast dan is de houten spiegelkast een functionele badkamermeubel. Extra mooi gaat het worden als er bijhorende badkamer verlichting een sfeervol licht bij het wassen weten te schijnen.

Warme kleuren dat is het waar het allemaal om gaat, voel je gelukkig en welkom in je eigen badkamer.

houten badkamermeubels en badkamerkasten

Meer met het buitenleven.

Stel je gaat op vakantie naar een ver warm land met prachtige natuurgebieden. Dan is dit toch iets dat je trekt en waar je rustig van wordt. Waarom zal je badkamer dan anders moeten zijn?

Hartelijkheid kent geen tijd als je languit in een vrijstaand bad ligt te genieten na een drukke dag. Dit kennen we allemaal wel toch? Leef je dromen dat staat garant voor plezier en voldoening. Voor het geld hoef je het niet te laten, de prijzen voor aanschaf zijn vriendelijker als je zal doen vermoeden.