Merken / differnz

Sorteer op :

Snel naar

Differnz badkamerkasten

Het merk Differnz

In de badkamer is het altijd vochtig. Is er geen plek meer om al je verzorgingsproducten kwijt te kunnen ? Met een nieuwe wastafelkast ziet het allemaal er straks weer strak uit. Voor alle wensen is er een juiste oplossing. Deze zijn speciaal voor de vochtige kamer.

De hoge badkamerkast is slank in de breedte en komt tot een aanzienlijke lengte. Dit is meer dan geschikt voor een huishouden met jonge kids. De kinderhandjes hoeven niet bij alles te komen.

Het lage badkamerkastje van Differnz. Helemaal naar wens kan je de lage badkamerkast invullen. Van haarproducten tot aan washandjes vinden hier een plekje. Het lage badkamerkastje wil je neerzetten waar je niet loopt, dit is dikwijls onder de gootsteen. Het lukt je om op deze manier veel loopruimte te besparen.

De meeste bewegingsruimte heb je met een hangende badkamerkast. Met of zonder spiegeldeuren boven de wastafel inclusief spiegeldeuren, en op een plek waar je gemakkelijk bij kan komen.

Een complete set is vanzelfsprekend het mooist. Hier bestel je schitterend bij elkaar horende badkamermeubels met de hoogste efficiëntie. Met wastafelkasten kan je veel op het internet vinden. Bij het informatie vergaren is de variant badkamerkast relevant maar alsmede hoeveel kastplanken er aanwezig zijn.

Aangezien we zoveel spulletjes online kiezen, is er regelmatig meer ruimte in de lage badkamerkast nodig. Een grotere Differnz kast voor de badkamer kiezen is dan vaak het antwoord voor veel personen. Zelf denken wij dat groter niet altijd een uitkomst zal bieden, een nette indeling is alsmede iets om aandacht aan te schenken. Dan zijn de aantal kastplanken wel gemakkelijk. Een ander eieren eten is dat je de gewenste kast nodig hebt voor de accessoires die je er in wilt opbergen.

Wellicht kom je een moeilijkheid tegen als je de badkamer-hangkast aan de badkamermuur gaat monteren. Badkamertegels staan erom bekend om vrij onverbiddelijk te zijn. Om boorgaatjes in de keiharde badkamertegels te krijgen zal je een diamantboor nodig hebben. Hou ruimschoots het binnenstuk aan bij het boren, dit kan ongewenste beschadigingen met zich meebrengen. Er is vast wel een persoon die dit uit handen wilt nemen als u het zelf niet wilt.

Heb je meer kastruimte in de badkamer nodig? Voor elke wens is er een correcte oplossing. Het hout kan gemakkelijk tegen water zonder kapot te gaan.

Afbeelding

Differnz badkamerkasten

Extra informatie

Meer over Differnz

Heb je behoefte aan voldoende kastruimte en wil je vloeroppervlakte overhouden? Dan is de hoge badkamerkast acceptabel. Mocht je kleine rakkers en meiden in het familieleven hebben, is dit een uitkomst. De kleine handjes van koters hoeven niet bij alles te kunnen.

Het lage badkamerkastje laag model kan naar eigen inzicht worden ingevuld. Spullen die liever opgeborgen liggen zoals huishoudelijke schoonmakers krijgen een plek achter de kastdeuren. Een gemakkelijke plaats voor badkamerkast in laag model is onder de wastafel, deze ruimte wordt toch nauwelijks gebruikt. Je slaagt er in om zoveel mogelijk loopruimte te besparen.

Een hangende Differnz badkamerkast aan de badkamerwand is tevens een uitkomst. Met een hangende badkamerkast aan de badkamermuur en spiegeldeuren, waar je met gemak bij kan.

Een compleet badkamermeubel is desnoods wel de mooiste oplossing. Natuurlijk kijk je eerst in onze web pagina want de meest treffende badkamermeubels bestel je eenvoudig online. Bij wastafelkasten is er dus voldoende te vinden. Bij het bekijken is niet alleen de variant badkamerkast van belang maar evenzeer hoeveel kastplanken er aanwezig zijn.

We lijken met ons samen steeds meer ruimte in de kast voor de badkamer te benodigen, want we hebben ook zoveel spullen. Een grotere kast voor de badkamer uitkiezen is dan heel vaak het antwoord bij het grote publiek. Natuurlijk kan dat, je kan ook kijken naar een meer efficiënte indeling. In dit geval is de hoeveelheid kastplanken van belang, want we willen een zo'n optimaal gebruik maken van de ruimte in de badkamerkast. Een ander euvel is dat je de passende kastsoort nodig hebt voor de accessoires die je er in kwijt wilt.

Mogelijkerwijs kom je een moeilijkheid tegen als je de badkamer-hangkast aan de badkamerwand gaat monteren. De badkamertegels zijn van medogenloos steen waardoor het moeilijker is om er doorheen te geraken. Gaatjes er in boren zal daarom niet meevallen, een diamantboor is nodig. Hou je badkamertegels in 1 geheel door niet aan de randjes te gaan boren maar ergens in het midden. Een handige vriend kan dit wel even voor je doen.

Heb je meer ruimte om alle spullen op te bergen in de badkamer nodig? Je kan kiezen uit voldoende verschillende soorten. Het hout kan gemakkelijk tegen vocht zonder kapot te gaan.

 • 120.00

  Lage badkamerkast MDF Differnz Grijs

  Deze kolomkast in laag model heeft een strakke vormgeving waardoor het zich perfect thuis voelt in alle moderne badkamers. Is dat niet een vlot badkamerkastje van het meubelmerk Differnz? Het meubilai...

  Differnz Grijs
 • 259.00

  Hoge badkamerkast MDF Differnz Grijs

  De complete kolomkast voor bij het Force badmeubel past door de eenvoudige doch strakke vormgeving in iedere moderne badkamer. Wat een handige kast voor de badkamer van het meubelmerk Differnz, vindt ...

  Differnz Grijs
 • 120.00

  Lage badkamerkast MDF Differnz Wit

  De complete lage kolomkast voor bij het Force badmeubel past door de eenvoudige doch strakke vormgeving in iedere moderne badkamer Is dit niet een leuk kastje voor de badkamer van het meubelmerk Diffe...

  Differnz Wit
 • 144.00

  Hoge badkamerkast MDF Differnz Bruin

  Door het tijdloze design is dit badmeubel in bijna iedere badkamer te plaatsen. Een schitterend model van het badkamermerk Differnz is de kast voor de badkamer die op de foto te zien is. Het meubilair...

  Differnz Bruin
 • 120.00

  Lage badkamerkast MDF Differnz Bruin

  Deze kolomkast in laag model heeft een strakke vormgeving waardoor het zich perfect thuis voelt in alle moderne badkamers. Is dat niet een leuk badkamerkastje van het meubelmerk Differnz? Het meubilai...

  Differnz Bruin
 • 169.00

  Hoge badkamerkast MDF Differnz Wit

  Met de kolomkast Shout creeert u extra opbergruimte in de badkamer. Een fraai model van het merk Differnz is de badkamerkast die op de afbeelding is te zien. Deze uitvoering ziet er net zo uit als dat...

  Differnz Wit