Merken / leen bakker

Sorteer op :

Snel naar

Leen Bakker badkamerkasten

Het merk Leen Bakker

De natste plek in huis is de badkamer. Hoge degelijkheid van de badkamersets is dan absoluut verstandig. Het is ook van belang om zo'n probaat mogelijk badkamermeubel te hebben. Er is een ruime afwisseling hier in te treffen.

De hoge Leen Bakker badkamerkast is tenger in de breedte en strekt tot aan het plafond. Dit is zeer goed geschikt voor een gezin met kleine koters. De kinderhandjes hoeven niet bij alles te kunnen.

Het lage badkamerkastje laag model Helemaal naar eigen inzicht kan je badkamerkast in laag model invullen. Van gel tot aan handdoeken vinden hier een plekje. De badkamerkast laag zet je ergens neer waar je niet loopt, dit is gemakkelijk zat, onder de wastafel. Gebruik je ruimte om te lopen optimaal, het gaat je op deze manier lukken.

De meeste bewegingsruimte heb je met een badkamerkast aan de wand. Met een hangende badkamerkast aan de badkamermuur en spiegeldeuren, en op een plek waar je soepel bij kan komen.

Alles in 1 keer goed hebben? De badkamerset maakt van elk bezoek aan de badkamer een plezier. Natuurlijk kijk je eerst bij ons want de geschiktste badkamermeubels bestel je simpelweg online. Met wastafelkasten kan je veel op het internet vinden. Bij de orientatie is de variant badkamerkast relevant maar tevens hoeveel planken in de kast er beschikbaar zijn.

Aangezien we zoveel toebehoren hebben, is er regelmatig meer ruimte in de kast nodig. Een grotere kast bestellen is dan dikwijls het antwoord voor veel mensen. Vanzelfsprekend is dat een uitkomst, je kan bovendien kijken naar een meer efficiënte indeling. In dit geval zijn de aantal kastplankjes van toepassing, want we willen een zo'n optimaal gebruik maken van de kastruimte. Een ander punt van aandacht is dat je de passende kast nodig hebt voor de spullen die je er in wilt stoppen.

Soms kom je een probleempje tegen als je de hangende Leen Bakker badkamerkast aan de badkamermuur gaat bevestigen. De tegels voor de badkamer zijn van medogenloos steen waardoor het een uitdaging is is om er doorheen te boren. Om boorgaatjes in de geharde badkamertegels te maken daar zal je een diamantboor voor moeten inzetten. Voorkom gescheurde badkamertegels door niet aan de randjes te gaan boren maar ergens in het midden. Een handige vriendin kan dit wel voor je regelen.

Is het gewild om minder rondslingerende benodigdheden in de badkamer te hebben? Voor alle wensen is er een passende oplossing. Dit soort zijn speciaal voor de vochtige ruimte.

Afbeelding

Leen Bakker badkamerkasten

Extra informatie

Meer over Leen Bakker

Heb je iets nodig met veel ruimte in de kast en wil je vloeroppervlakte overhouden? Dan is de badkamerkast hoog dienstbaar. Voor een jong familieleven met alles inspecterende kinderen is dit een hele uitkomst. Vanwege de veiligheid is het buiten bereik houden heel doeltreffend.

Het lage badkamerkastje van Leen Bakker is mooi voor alle soorten badkamers. Accessoires die liever opgeborgen liggen zoals schoonmaakmiddelen krijgen een plaats achter de kastdeurtjes. Makkelijk is het als de lage badkamerkast wordt benut onder de gootsteen. Je slaagt er in om voldoende bewegingsruimte te besparen.

Of gaat de smaak uit naar een badkamerkast aan de badkamerwand? Met een badkamerkast hangend aan de muur en spiegeldeuren, waar je met gemak bij kan.

Moet alles bij elkaar aansluiten? De badkamerset heeft het allemaal. Bij ons verkrijg je je scherp geprijsde badkamermeubelsets die je de meeste ruimte aan berging leveren en zelf minimaal ruimte vragen. Met badkamerspiegelkasten kan je voldoende op het internet vinden. Bij het gegevens vergaren is het soort badkamerkast belangrijk maar evenzeer hoeveel planken in de kast er beschikbaar zijn.

Doordat we zodanig veel spulletjes hebben, is er veel meer ruimte nodig. Een grotere kast aanschaffen is dan regelmatig de uitkomst voor veel personen. Zelf denken wij dat meer ruimte niet altijd een uitkomst zal bieden, een opgeruimde indeling is alsmede iets om aandacht aan te schenken. Dan zijn de aantal planken in de badkamerspiegelkast wel handig. Een ander punt van zorg is dat je de passende kast nodig hebt voor de accessoires die je er in kwijt wilt.

Af en toe kom je een moeilijkheid tegen als je de Leen Bakker badkamerhangkast gaat ophangen. De tegels aan de badkamerwand zijn van onverbiddelijk materiaal waardoor het een uitdaging is is om er doorheen te geraken. Gaatjes er in maken zal daarom niet meevallen, een diamantboor is nodig. Hou je badkamertegels in 1 geheel door niet aan de randjes te gaan boren maar ergens in het midden. Er is vast wel iemand die dit voor je kan doen als je het zelf niet kan.

Heb je meer ruimte om alle producten op te ruimen in de badkamer nodig? Je kan uitkiezen uit voldoende verschillende soorten. Diegene zijn speciaal voor de vochtige kamer.

 • 519.00

  Hoge badkamerkast Hout Metaal Leen Bakker Bruin

  Badkamerkast Quin is een hoge kast en heeft een landelijke en stoere uitstraling. Dit komt mede door het gebruik van het hout en de zwarte metalen details op en aan de zijkanten van de kast. Is dat ni...

  Leen Bakker Bruin
 • 84.95

  Lage badkamerkast Melamine Spaanplaat Leen Bakker Wit

  Badkamerkast Zamora is een staande kast met 1 lade en deur. Een smaakvol model van het badkamermerk Leen Bakker is de badkamerkast die op de afbeelding te zien is. Het meubelstuk is zoals je nu ziet p...

  Leen Bakker Wit
 • 499.00

  Hoge badkamerkast Hout Leen Bakker Bruin

  Badkamerkast Guus is een hoge kast en heeft een industriële look en feel. Dit komt mede door het gebruik van het donkere mangohout en de zwarte details. Is dit niet een gaaf kastje voor de badkamer v...

  Leen Bakker Bruin
 • 49.95

  Lage badkamerkast Spaanplaat Leen Bakker Beige

  Een opgeruimde badkamer is overzichtelijk. En waar berg je al je spullen dan op? In dit handige kastje. Dit badkamermeubel is een aanwinst voor je badkamer. Wat een interessante kast van het badkamerm...

  Leen Bakker Beige
 • 125.00

  Hoge badkamerkast Melamine Spaanplaat Leen Bakker Wit

  Badkamerkast Zamora is een staande hoge kast. Een smaakvol model van het merk Leen Bakker is de badkamerkast die op het plaatje wordt weergegeven. Het meubelstuk is zoals je nu ziet exact zo als in je...

  Leen Bakker Wit