Merken / tiger

Sorteer op :

Snel naar

TIGER badkamerkasten

Het merk TIGER

Voor het overhouden van vloeroppervlakte terwijl je voldoende kastruimte krijgt is er de TIGER badkamerkast hoog. Dit is meer dan geschikt voor een gezin met kleine koters. De jonge onderzoekers hoeven niet bij alles te komen.

Het lage badkamerkastje laag model Een model op heup hoogte? Met een lage badkamerkast kan je er altijd bij. Van tandpasta tot aan badhanddoeken vinden hier een plaats. De lage badkamerkast zet je ergens neer waar je niet wandelt, dit is doorgaans onder de gootsteen. Op die wijze vul je een plaats die nu stukken meer tot z'n recht komt.

De meeste loopruimte heb je met een badkamerkast aan de muur. Er bestaan badkamerkasten voor aan de badkamerwand met een spiegeldeur, helemaal geweldig zijn die badkamerspiegelkasten.

Een compleet TIGER badkamermeubel is mogelijkerwijs wel de mooiste oplossing. Gemakkelijk en alles keurig bij elkaar passende badkamermeubels koop je gewoon op het internet. Bij badkamer hangkasten is er dus voldoende te koop. Als je aan het winkelen bent is de variant badkamerkast relevant maar tevens hoeveel kastplanken er beschikbaar zijn.

Aangezien we dermate veel benodigdheden hebben, is er steeds meer ruimte nodig. Een grotere kast bestellen is dan regelmatig het antwoord bij het grote publiek. Vast en zeker is dat een oplossing, je kan tevens kijken naar een meer optimale indeling. In dit geval zijn de aantal kastplanken van belang, want we willen een zo'n optimaal gebruik maken van de ruimte. Een ander euvel is dat je de passende badkamerspiegelkast nodig hebt voor de spullen die je er in wilt stoppen.

Een badkamer-hangkastje aan de badkamermuur bevestigen? dat kan nog wel eens iets moeilijker worden. Tegels in de badkamer staan erom bekend om vrij hard te zijn. Gaatjes er in maken zal om deze reden niet snel lukken, een diamantboor heb je daarvoor nodig. Hou een beetje het midden aan bij het boren, dit kan ongewenste beschadigingen met zich meebrengen. Er is vast wel iemand die dit uit handen wilt nemen als je het zelf niet wilt.

Heeft u meer kastruimte in de badkamer nodig? Voor alle wensen is er een correcte uitkomst. Het hout kan zonder problemen tegen vocht zonder krom te trekken.

Afbeelding

TIGER badkamerkasten

Extra informatie

Meer over TIGER

Heb je iets nodig met voldoende kastruimte en wil je vloeroppervlakte overhouden? Dan is de badkamerkast hoog passend. Voor een jeugdig gezin met alles inspecterende kinderen is dit een prima optie. De kinderhandjes hoeven niet bij alles te kunnen.

Het lage badkamerkastje van TIGER. Een uitvoering op heup hoogte? Met een badkamerkast laag model is je tandenborstel in. Accessoires die liever opgeborgen liggen zoals reinigingsmiddelen krijgen een plek achter de kastdeuren. De badkamerkast laag wil je neerzetten waar je niet loopt, dit is steeds onder de wasbak. Op deze wijze maak je gebruik van een ruimte die nu meer wordt gebruikt.

Of gaat de voorkeur uit naar een hangende badkamerkast? Met of zonder spiegeldeuren boven de wasbak en spiegeldeuren, en op een plek waar je moeiteloos bij kan komen.

Moet alles bij elkaar passen? De badkamerset heeft het allemaal. Gemakkelijk en alles keurig bij elkaar horende badkamermeubels vind je eenvoudig online. Met badkamerkasten kan je voldoende online vinden. Bij het informatie vergaren is de variant badkamerkast belangrijk maar ook hoeveel kastplanken er aanwezig zijn.

Kastruimte lijken we nimmer genoeg te hebben, er zijn dan tevens dusdanig spulletjes om op te ruimen. Een grotere hoge badkamerkast aankopen is dan regelmatig de uitkomst voor veel personen. Zelf denken wij dat groter niet altijd een oplossing zal verstrekken, een geoptimaliseerde indeling is tevens iets om bij stil te staan. Daar komen de aantal planken in de kast bij kijken. Maar ook is het aanraadbaar om de meest geschikte wastafelkast voor de klus te hebben.

Een hangende badkamerkast aan de badkamermuur bevestigen? daar wil soms een klusjesman bij ondersteunen. De tegels voor de badkamer zijn van gehard materiaal waardoor het een uitdaging is is om er doorheen te geraken. Om boorgaatjes in de keiharde badkamertegels te krijgen zal je een diamantboor nodig hebben. Voorkom gescheurde badkamertegels door niet aan de randjes te gaan boren maar ergens in het midden. Er is vast wel een kennis die dit uit handen wilt nemen als u het zelf niet wilt.

Heb je meer kastruimte in de badkamer nodig? Er bestaan verschillende stijlen badkamer spiegelkasten. Het materiaal kan gemakkelijk tegen water zonder kapot te gaan.

  • 270.00

    Hoge badkamerkast Spaanplaat TIGER Bruin

    Tiger hoge kolomkast Loft naturel eik 40 cm. Is dat niet een geinig badkamerkastje van TIGER? Het badkamermeubelstuk is zoals je nu ziet exact zo als in je badkamer. Vanzelfsprekend is de kwaliteit ho...

    TIGER Bruin